Referencer

En lang række virksomheder er blevet hjulpet til vækst og øjet indtjening, samt med udfordringen at optimere ejer- eller generationsskifte.
Læs de spændende historier og referencer her.

Succes

Faglig ansvarlig og ejer af JJ El-teknik ApS, Jonas Johnsen

Mit forløb hos GreveHolm Consult, har været eminent.

Poul Fussing er en utrolig behagelig mand, som rummer en enorm viden og erfaring inden for ledelse og forretningsdrift.
Jeg føler at han har været dygtig til at lytte til mine behov, kortlægge problemstillinger, og herefter lægge en plan for hvordan vi får arbejdet med at få dem løst.
Denne sparring har været med til at muliggøre at jeg har kunnet udvide min virksomhed betydeligt hurtigere, end jeg ellers havde forestillet mig.

Ejer og direktør HEGN og PORTE.dk Michael Mikkelsen udtaler efter 1 års samarbejde:

“Jeg manglede et overblik i min virksomhed, men efter jeg har fået Steen til at kigge min virksomhed igennem. er jeg blevet en hel del klogere, og vi har fået lagt en god og stærk plan for vores fremtid.

Steen fik på kun få måneder rettet virksomheden op, så vi rent faktisk tjener penge på det vi laver. Steen er bare guld værd, så efter 1 års samarbejde har vi aftalt et år mere”
Læs succeshistorien om virksomhedens turnaround her

Adm. direktør, medejer og 3. generation JRV A/S, Daniel Bauer Rasmussen:

“Jeg har nu arbejdet sammen med Steen i 6 måneder, og sikke en god oplevelse. Resultatorienteret og direkte hoppede Steen hurtigt ombord i min virksomhed, og vi fik sammen kigget ind i udfordringerne og den kommende udvikling der skal ske i min virksomhed. Står du alene med udfordringerne i din virksomhed? Eller store problemer du ikke ved hvordan du skal komme hen over? Strategi-arbejde? Lederudvikling? Rekruttering? Så anbefaler jeg, at du kontakter Steen.”

Direktør/ejer Flexkapacitet ApS Helene Koers har været selvstændig i mere end 25 år:

“Jeg startede som selvstændig i 1992, og jeg burde have benyttet mig af en virksomhedskonsulent. Jeg har opfundet mange dybe tallerkener der var opfundet i forvejen, og gået forgæves ad veje som en erfaren konsulent ville have hjulpet mig til ikke at spilde tid på.”

Portræt-Martin-Lundqvist---Red

Iværksætter og indehaver af ServiceStyring Aps & Energikøb ApS, Martin Lundqvist:

”Har nu arbejdet sammen med Steen i et år, og det har været en rigtig god oplevelse, så vi har lavet en årsaftale mere! Steen har masser af erfaring med sig i bagagen, som han gerne øser ud af, så det var bestemt en god idé at involvere Steen i udviklingen af min nye forretning!”

Indehaver af TruckMail og tidligere medejer af Nyscan A/S, Cliff Hofman:

“Steen Holm har i forbindelse med et nyt databaseprojekt været med til at opstarte, udvikle og implementere dette i min forretning TruckMail. Jeg kan på det varmeste anbefale Steen Holm, som for mig at se, har rigtig mange kompetencer, arbejder meget målrettet og har god menneskelig forståelse. Tak for godt arbejde.”

Iværksætter og selvstændig gennem 15 år, Naima Halse Kirkefeldt:

“Steen Holm fra GreveHolm Consult er en vigtig bestanddel i strukturen, omkring etablering af min nye virksomhed, baseret på min forretningsidé. Med hans rolige og knivskarpe fokus, formår han at have overblik, viden og netværk som har stor betydning for forretningens muligheder. Endvidere er Steen utrolig sympatisk, hjertelig og handlingsorienteret, og rykker hurtigt fra tanke til handling, følger hurtigt op med konkrete svar, anvisninger og kontakter.”

Indehaver af Dania Nova ApS, siger efter 1 års samarbejde:

Steen Holm er en god sparringspartner, der hurtigt kan hjælpe travle og detailorienterede ledere. Han er en eminent lytter, der husker alle detaljer, og han tager straks ’action’ på det aftalte samtidig med at han er en dygtig forretningsmand.

Derfor får han lynhurtigt systematiseret tingene og konkretiseret behovene i virksomheden. Steen har masser af erfaring, og han besidder en god portion empati, hvorfor han nemt forstår selskabets udfordringer og dets styrker. Steen har et kæmpe netværk, som han flittigt bruger, til gavn for alle.

flexkapacitet
valport
jiv
danianova
kastrupgulve
GKN land systems
avn
truckmail

4 eksempler på rekord regnskaber

50 medarbejdereOpstart‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Resultat‏‏‎ ‎
Omsætning [mio. kr.]5355
Overskud før skat0,45,2
25 medarbejdereOpstart‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Resultat‏‏‎ ‎
Omsætning [mio. kr.]3542
Overskud før skat05
8 medarbejdereOpstart ‏‏‎ ‎Resultat‏‏‎ ‎
Omsætning [mio. kr.]89,4
Overskud før skat0260.000
3-5 medarbejdereOpstartResultat‏‏‎‏‏‎ ‎
Omsætning [mio. kr.]2,26,6
Overskud før skat-300.000500.000