Referencer

En lang række virksomheder er blevet hjulpet til vækst og øget indtjening, samt med udfordringen at optimere salg eller generationsskifte af virksomheden.
Læs de spændende historier og referencer her.

Succes

CEO Patrik Lobe, Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe ApS, Strategisk forretningsudvikling og opkøb

“Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Steen siden 2021, hvor vi har udarbejdet strategiplaner med fokus på vision, mission, mål og værdisæt, hvilket alle firmaer burde lave eller have styr på.

Samtidigt har vi udarbejdet et scorekort med fokus på firmaets omsætning, dækningsgrader, effektivitet m.m. som vi aktivt bruger.

I 2022 etablerede vi professionel bestyrelse, hvor Steen selvfølgelig er medlem.”

Ejer/Adm. dir. Lars Hansen, LHG koncernen & LHG Tømrer A/S, Bestyrelse og forretningsudvikling

“I LHG er vi meget trygge i vores samarbejde med Steen Holm fra GreveHolm Consult.

Vi har ansat Steen som bestyrelsesformand for både LHG koncernen og i LHG Tømrer A/S, hvor han begge steder har etableret professionel bestyrelse.

At have en professionel bestyrelse med Steen i front, har styrket os på mange områder og det er værdiskabende at arbejde struktureret og følge en fælles strategiplan. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

LHG består af 5 selskaber med +50 medarbejdere, der er specialister i entreprise, sikring og skadesudbedring.

Faglig ansvarlig og ejer af JJ El-teknik ApS, Jonas Johnsen

“Mit forløb hos GreveHolm Consult, har været eminent.

Poul Fussing er en utrolig behagelig mand, som rummer en enorm viden og erfaring inden for ledelse og forretningsdrift.
Jeg føler at han har været dygtig til at lytte til mine behov, kortlægge problemstillinger, og herefter lægge en plan for hvordan vi får arbejdet med at få dem løst.
Denne sparring har været med til at muliggøre at jeg har kunnet udvide min virksomhed betydeligt hurtigere, end jeg ellers havde forestillet mig.”

Ejer og direktør, 2. generation Kastrup Gulve ApS, Maja Mittag Clausen:

“Jeg har benyttet GreveHolm Consult flere gange – både på større projekter, men også blot telefonisk sparring, som jeg har sat stor pris på.

Troværdig og kompetent rådgivning der kan anbefales.”

Adm. direktør, medejer og 3. generation JRV A/S, Daniel Bauer Rasmussen:

“Jeg har nu arbejdet sammen med Steen i 6 måneder, og sikke en god oplevelse.

Resultatorienteret og direkte hoppede Steen hurtigt ombord i min virksomhed, og vi fik sammen kigget ind i udfordringerne og den kommende udvikling der skal ske i min virksomhed.

Står du alene med udfordringerne i din virksomhed? Eller store problemer du ikke ved hvordan du skal komme hen over? Strategi-arbejde? Lederudvikling? Rekruttering?

Så anbefaler jeg, at du kontakter Steen.”

Adm. direktør, medejer, K. Neerskov A/S, Annette Neerskov:

“Claus Witt har i mere end tre år været bestyrelsesformand i K. Neerskov A/S.
Claus er meget erfaren i forretnings- og ledelsesmæssige sammenhænge og har samtidig godt kendskab til vores branche (VVS handelsvirksomhed).
Vi har sammen styr på de formelle bestyrelsesmæssige ansvarsområder, og får samtidig god sparring på vores løbende udfordringer med såvel strategiske kunder og leverandører samt organisatoriske og personalemæssige forhold.
Vi kigger også løbende på fremtiden, og de mulige strategiske problemstillinger.
Claus har en meget pragmatisk og positiv tilgang til tingene, og vi sætter stor pris på samarbejdet.”

Portræt-Martin-Lundqvist---Red

Iværksætter og indehaver af ServiceStyring Aps & Energikøb ApS, Martin Lundqvist:

”Har nu arbejdet sammen med Steen i et år, og det har været en rigtig god oplevelse, så vi har lavet en årsaftale mere! Steen har masser af erfaring med sig i bagagen, som han gerne øser ud af, så det var bestemt en god idé at involvere Steen i udviklingen af min nye forretning!”

Indehaver af TruckMail og tidligere medejer af Nyscan A/S, Cliff Hofman:

“Steen Holm har i forbindelse med et nyt databaseprojekt været med til at opstarte, udvikle og implementere dette i min forretning TruckMail. Jeg kan på det varmeste anbefale Steen Holm, som for mig at se, har rigtig mange kompetencer, arbejder meget målrettet og har god menneskelig forståelse. Tak for godt arbejde.”

Iværksætter og selvstændig gennem 15 år, Naima Halse Kirkefeldt:

“Steen Holm fra GreveHolm Consult er en vigtig bestanddel i strukturen, omkring etablering af min nye virksomhed, baseret på min forretningsidé. Med hans rolige og knivskarpe fokus, formår han at have overblik, viden og netværk som har stor betydning for forretningens muligheder. Endvidere er Steen utrolig sympatisk, hjertelig og handlingsorienteret, og rykker hurtigt fra tanke til handling, følger hurtigt op med konkrete svar, anvisninger og kontakter.”

Indehaver af Dania Nova ApS, siger efter 3 års samarbejde:

Steen Holm er en god sparringspartner, der hurtigt kan hjælpe travle og detailorienterede ledere. Han er en eminent lytter, der husker alle detaljer, og han tager straks ’action’ på det aftalte samtidig med at han er en dygtig forretningsmand.

Derfor får han lynhurtigt systematiseret tingene og konkretiseret behovene i virksomheden. Steen har masser af erfaring, og han besidder en god portion empati, hvorfor han nemt forstår selskabets udfordringer og dets styrker. Steen har et kæmpe netværk, som han flittigt bruger, til gavn for alle.

Adm. Direktør, Virksomhedsbørsen A/S, Frank Jensen om salgsmodning og generationsskifte:

“Det er vigtigt alle ejerledere forstår værdien af god rådgivning og sparring, når strategien lægges og eksekveres i praksis. GreveHolm Consult har evnen, kompetencen og erfaringen og vores helt klare anbefaling som ejerlederens sparringspartner.”

Indehaver Rønde Regnskab, Tine Rønde Østergaard, om samarbejde med GHC:

MIN VARMESTE ANBEFALING FRA RØNDE REGNSKAB
Mit kendskab til GreveHolm Consult ApS er via min egen virksomhed og beskæftigelse som bogholder. Det består primært i et samarbejde omkring vores fælles kunder.
Steen Holm har været min primære kontaktperson og han får min varmeste anbefaling. Han er dygtig, imødekommende og ved, hvad han har med at gøre. Han står altid klar med en hjælpende hånd.
Mangler din virksomhed udvikling/vækst, en sparringspartner, trænger du til at få skabt et overblik, overvejer du at overdrage din virksomhed eller starte ny virksomhed – mulighederne er mange, så vil jeg varmt anbefale dig at kontakte GreveHolm Consult ApS.

4 eksempler på rekord regnskaber

50 medarbejdereOpstartResultat
Omsætning [mio. kr.]5355
Overskud før skat0,45,2
25 medarbejdereOpstartResultat
Omsætning [mio. kr.]3542
Overskud før skat0,05,0
12 -> 19 medarbejdereOpstartResultat
Omsætning [mio. kr.]9,314,7
Overskud før skat1,22,1
4 -> 8 medarbejdereOpstartResultat
Omsætning [mio. kr.]4,29,6
Overskud før skat-500.000400.000