Stor indsigt i SMV virksomheder

Kommercielt orienteret med over 25 års ledelseserfaring

Strategi & Forretningsplaner

Virksomhedsdrift, Ledelse, Salg og Organisation

Marketing & Branding

Markedsføring &
kommunikation

Lean & Leverandører

Fastholdelse, Udvikling
& Optimering

Virksomhedskøb & Integration

Kultur sammenlægning
Optimering processer

Erfaring

Partner og Direktør Poul Fussing startede som elektriker i 1977, herefter har han haft job som, sælger, salgschef og siden 2007 en række direktør poster som salgsdirektør, kommerciel direktør og administrerende direktør i danske og internationale virksomheder.
Gennem flere virksomhedsopkøb har han sikret optimal integration, med fokus på at bevare værdier og DNA i virksomhederne.

Han har gennemført et Lean projekt i administration og salg i et stort Internationalt datterselskab, der bl.a. skabte optimering på overlevering, som både resulterede i øget kunde- og medarbejder-tilfredshed.

Han har også gennemført optimering af leverandør og produkt-portefølje i flere handelsvirksomheder for at sikre fastholdelse af leverandører og skabe grundlaget for udvikling, og samtidig skabe øget indtjening.

Over 30 års erfaring fra virksomheder med handel, service og installation inden for byggeri, teknik, HVAC og maskinproduktion. Erfaring fra store internationale børsnoterede virksomheder, samt mellemstore familieejede virksomheder med 18-120 medarbejdere.

Uddannelser

IT kundskaber

MS Office, Notes, e-Sales, CDM CRM, SAP / AX / C5

Sprog

Engelsk & Skandinavisk på forhandlingsniveau

CV

Personligt

Poul Fussing bruger sine naturlige evner til at skabe konstruktive forandringer i forhold til strategier og mål. Hans energi og positive livssyn gør at det er nemmere at gennemføre selv store og svære forandringer.

Værdi

Vision

Alle virksomheder har positiv vækst og god indtjening.

Mission

GreveHolm Consult´s formål er som Rådgivere, Virksomheds-konsulenter, Bestyrelses- eller Advisory board formænd og medlemmer, at hjælpe SMV´ere med forretningsudvikling, ejer-/generationsskifte eller turnaround.

Partner Poul Fussing:

Som resultat- og løsningsorienteret leder med mere end 30 års erfaring fra førende danske og internationale virksomheder, har jeg stor erfaring med at skabe rentabel vækst gennem en stærk kombination af strategi, effektivisering, leverandøroptimering, kundeindsigt og organisationsudvikling.

Sammen med en stor forståelse af hele værdikæden fra leverandørudvælgelse til styring af salg, marketing og service, sikrer det at kundens behov imødekommes. Mit fokus på eksekvering i kombination med min analytiske og strategiske tankegang sikrer synlige resultater.

Mens jeg udvikler den kommercielle dagsorden, hjælper jeg med at sætte teamet og sikrer de relevante kompetencer i henhold til de strategiske prioriteringer. Det er meget vigtigt at teamet er fokuseret på retning og leverancer.

Værdisæt:

Integritet - Eksklusivitet - Pragmatik