Erfarne topledere der skaber vækst, udvikling og succes i ejerledede virksomheder

Vi er tidligere administrerende og nordiske direktører, i store og mellemstore private og familieejede danske og internationale virksomheder.

Vi har alle skabt resultater, vækst og udvikling i de virksomheder vi har været i, både som ansatte direktører og i dag som bestyrelsesformænd, bestyrelsesmedlemmer og konsulenter.

Vi arbejder løbende i mere end 25 virksomheder, og har indtil videre hjulpet over 50 virksomheder med Forretningsudvikling – Salgsmodning/Salg – Generationsskifte.

Virksomhedens udvikling

Steen Holm startede virksomheden i 2018, der allerede i 2020 var i så kraftig vækst at der var behov for flere kræfter. Poul Fussing (Hillrød) kom i første omgang med som partner, og han er senere tiltrådt som bestyrelsesformand.

I 2021 var der igen behov for en partner mere, hvor Claus Witt blev valgt, og med adresse i Randers blev GreveHolm Consult landsdækkende. Claus Witt trådte ind i bestyrelsen som medlem i 2022.

I en periode på 3 måneder i 2022, var virksomhedens navn og logo igennem en godkendelsesproces hos patent- og varemærkestyrelsen, der endte med en godkendelse som registreret varemærke, sådan vi kan smykke os med et ® efter logoet.

I 2023 kom Erik Donner (Hillerød) med som partner nr. 4.

Strategi og forretningsplan har hele tiden været det grundlæggende element, der dokumenteres på Steen Holms 1-sides skabelon. Uanset om målet er forretnings-udvikling, salgsmodning eller generationsskifte, så er den fundamentet for processen.

Succes

Greveholm Consult eller GHC

Virksomhedens navn er sammensat af grundlæggeren Steen Holms efternavn og virksomhedens adresse i Greve. Consult er den beskrivende del, idet udgangspunktet var en konsulentvirksomhed. Senere er der kommet mere og mere bestyrelsesarbejde til, men tilgangen er fortsat primært baseret på SMV strategi og forretningsudvikling.

Som tiden er gået benævnes virksomheden mere og mere i daglig tale som GHC.