Stor indsigt i SMV virksomheder

International, nordisk og national baggrund som administrerende direktør

Strategi & forretningsudvikling

Virksomhedsdrift, Ledelse, Analyser & Sparring

Salg &
Marketing

Vækst, Markedsføring & Kommunikation

Ledelse & Motivation

Optimering performance & incitament programmer

Organisations-udvikling

Medarbejdere, Ledergruppe & Salg

Erfaring

Partner og direktør Claus Witt har en HD i afsætning og er civilingeniør fra maskinlinien. Han har haft en lang karriere i Grundfos, startende som marketingmedarbejder, herefter afdelingsleder, produktchef, udstationering 4 år i Japan som Vice President med ansvar for produktion, udvikling, marketing og generel ledelse. Udstationeringen har givet en interkulturel forståelse og stor erfaring med internationalt salg.

En stor karriere i Grundfos

Han har siden hjemkomst fra Japan i 1994 haft poster som salgsdirektør og Adm. Direktør i det danske salgsselskab samt Nordisk direktør

Gennem årene er der arbejdet med strategi og eksekvering, generel ledelse, motivation af salgsorganisation, herunder medarbejder mål- og motivationssystemer, optimering samt lønsom vækst fra en stærk markedsposition.

Han har arbejdet meget med kunder fra store forhandlere, bl.a. VVS- og Elgrossister, over indirekte kunder som installations- og entreprenørselskaber, store som små, til industrielle kunder (ofte ejerledede SMV) i tætte partnerskaber samt salg til forsyningsselskaber. Han har derigennem fået stor forståelse for de forskelige kundetypers forretning og udfordringer.

Uddannelser

Sprog

Engelsk og skandinavisk på forhandlingsniveau, tysk på forståelsesniveau i skrift og tale.

Personligt

Stort overblik og ro, analytisk sans, vedholdenhed, målrettethed, stor empati, gode kommunikationsevner og et stærkt afsluttergén sikrer fremdrift, også i komplekse opgaver/forandringer.

CV

Værdi

Vision

Alle virksomheder har positiv vækst og god indtjening.

Mission

GreveHolm Consult´s formål er som Rådgivere, Virksomheds-konsulenter, Bestyrelses- eller Advisory board formænd og medlemmer, at hjælpe SMV´ere med forretningsudvikling, ejer-/generationsskifte eller turnaround.

Partner Claus Witt:

Jeg har mange års erfaring som kommercielt orienteret direktør med fokus på lønsom vækst, også under vanskelige markedsbetingelser.

Gennem tiden har jeg arbejdet med strategiudvikling og
-eksekvering, hvor kommunikation og motivering af organisationen var en naturlig del.

Med stærk involvering i arbejde med kunder i forskellige værdikæder, fra salg gennem grossist/installatør/entrepenør med arbejde til alt fra store detailkæder samt mindre installationsvirksomheder. Hertil også direkte salg til industri, både OEM- og egenforbrugende, samt endvidere salg til offentlige/halvoffentlige virksomheder, herunder forsyningsselskaber.

Personligt er jeg resultatorienteret og målrettet med et klart ønske om involvering i din virksomhed og at styrke ejerledere og organisation som helhed.

Jeg har ro og overblik og er udstyret med et afsluttergén. Der skal ske noget, men i en hastighed så organisationen er med.

Værdisæt:

Integritet - Eksklusivitet - Pragmatik