Stor indsigt i SMV virksomheder

International, nordisk og national baggrund som administrerende direktør

Strategi & forretningsudvikling

Virksomhedsdrift, Ledelse, Analyser & Sparring

Salg &
Marketing

Vækst, Markedsføring & Kommunikation

Ledelse & Motivation

Optimering performance & incitament programmer

Organisations-udvikling

Medarbejdere, Ledergruppe & Salg

Erfaring

Partner og direktør Claus Witt har en HD i afsætning og er civilingeniør fra maskinlinien. Han har haft en lang karriere i Grundfos, startende som marketingmedarbejder, herefter afdelingsleder, produktchef, udstationering 4 år i Japan som Vice President med ansvar for produktion, udvikling, marketing og generel ledelse. Udstationeringen har givet en interkulturel forståelse og stor erfaring med internationalt salg.

En stor karriere i Grundfos

Han har siden hjemkomst fra Japan i 1994 haft poster som salgsdirektør og Adm. Direktør i det danske salgsselskab samt Nordisk direktør

Gennem årene er der arbejdet med strategi og eksekvering, generel ledelse, motivation af salgsorganisation, herunder medarbejder mål- og motivationssystemer, optimering samt lønsom vækst fra en stærk markedsposition.

Han har arbejdet meget med kunder fra store forhandlere, bl.a. VVS- og Elgrossister, over indirekte kunder som installations- og entreprenørselskaber, store som små, til industrielle kunder (ofte ejerledede SMV) i tætte partnerskaber samt salg til forsyningsselskaber. Han har derigennem fået stor forståelse for de forskelige kundetypers forretning og udfordringer.

Uddannelser

Sprog

Engelsk og skandinavisk på forhandlingsniveau, tysk på forståelsesniveau i skrift og tale.

Personligt

Stort overblik og ro, analytisk sans, vedholdenhed, målrettethed, stor empati, gode kommunikationsevner og et stærkt afsluttergén sikrer fremdrift, også i komplekse opgaver/forandringer.

Værdi

CV